Hoppa till innehåll
EN IDÉELL FÖRENING

Om oss

Styrelsen i Timmersdala Motion består av en grupp frivilliga och leds av Kristina Höök-Patriksson, ordförande.

Övriga styrelsemedlemmar är Lina Eriksson (vice ordförande), Josefina Persson (sekreterare), Mona Axelsson (kassör), Åsa Eriksson (ledamot), Sofia Hultman (ledamot), Björn Sinnerbrandt (suppleant), Joachim Tarland (suppleant), Erik Blomnell (suppleant) och Erica Ahl (suppleant).

Om du vill skicka mail till hela styrelsen kan du använda adressen styrelsen@timmersdalamotion.se

Kristina Höök-Patriksson
Lina Eriksson
Lina Eriksson
Mona Axelsson
Åsa Eriksson
Sofia Hultman
Björn Sinnerbrandt
Erik Blomnell
Erik Blomnell
Josefina Persson
Joachim Tarland
Erica Ahl

Fixargänget
Denna grupp består av ett antal personer som har meddelat att de kan tänka sig att vid behov hjälpa till med olika slags uppgifter. Det kan handla om att hjälpa till vid arrangemang/aktiviteter, vara med på städlistan för stugan, bidra med underhållsarbete på anläggningarna mm, mm. Dessutom har vi väldigt trevligt när vi arbetar!

Att vara med i gruppen innebär att du ställer upp utifrån dina förutsättningar och när det passar dig. För att föreningen långsiktigt ska kunna erbjuda ett bra utbud av aktiviteter och väl fungerande anläggningar behöver vi hjälpas åt.

Din insats är mycket värd!

Vill du också vara med i Fixargänget skickar du ett mail med dina kontaktuppgifter och gärna en kort info om vad du främst kan tänka dig att hjälpa till med, till mail@timmersdalamotion.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.