Hoppa till innehåll

Våra anläggningar

Timmersdala Motion är en ideell förening med aktiviteter som bygger på medlemmarnas engagemang. Föreningen grundades 1979 och äger och driver idag flera anläggningar i Timmersdala, bl a motionsspår och spontanidrottsplats.

Vi ser gärna att du som nyttjar våra anläggningar är medlem i föreningen. Bli medlem >

Klubbstuga
Timmersdala Motions klubbstuga ligger naturskönt i anslutning till spåranläggningen alldeles utanför samhället. På parkeringsplatsen intill stugan finns gott om plats att parkera bilar. Här ligger stugan >

Stugan, som har både omklädningsrum och bastu (herr och dam), är öppen tisdagar och torsdagar, kl 17.30 till 21.00. Sommarstängt, v 21 – 35.

Stugan kan hyras för familjefester eller andra sammankomster, läs mer och boka här >


Timmersdala motions klubbstuga ligger i anslutning till motionsspåret
När det finns snö spårar vi skidspår.

Motionsspåret / Skidspår
Föreningen har iordningställt två spårvarianter – varav ett elljusspår.

Timmersdala Motion har utrustning för att preparera längdspår så snart tillgången på snö är tillräckligt god.

Föreningen tar för närvarande inte ut någon särskild startavgift för att använda spåren, men vi räknar med att den som använder spåren också är medlem i föreningen och på så sätt stöttar verksamheten och bidrar till de kostnader det innebär att sköta driften.

Här kan du läsa mer om hur du blir medlem i föreningen >

 

Pulkabacken
När snön kommer blir det förstås full fart i vår stora pulkabacke, även kallad “Eriken”, ovanför Tymer. Blir det mörkt kan du själv tända belysningen med en knapp på elskåpet ovanför liftstugan.

Spontanidrottsplats
Föreningen erbjuder i samarbete med IF Tymer en spontanidrottsplats vid Tymer. Där finns möjlighet att spela tennis, basket, fotboll och handboll. Utrustning finns att låna och förvaras i trälådor i anslutning till planerna.

Beachvolleybollplan
Strax ovanför Motionsstugan ligger beachvolleyplanen. Bollar finns att låna och hänger i en nätkasse på den lilla boden som finns uppställd i anslutning till planerna.

Vid spontanidrottsplatsen kan man t ex spela basket.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.